PopulærtDP World TourFraser kom med i WGC - Cadillac på bekostning af Pieters

Fraser kom med i WGC – Cadillac på bekostning af Pieters

Marcus Fraser vandt Maybank Championship Malaysia, og kvalificerede sig til WGC – Cadillac Championship på bekostning af Thomas Pieters.

Fraser fik €/point 439.459 for sejren, og rykkede frem som nr. 6 på Race to Dubai ranglisten. Top-10 har kvalificeret sig til årets første WGC turnering, som spilles på Trump National Doral fra den 3. – 6. marts.

Inden turneringen var talentfulde Pieters nr. 9 på Race to Dubai ranglisten, men efter et misset cut i Malaysia faldt han tilbage til en 11. plads på ranglisten.

Top-50 på verdensranglisten den 22. og 29. februar kvalificerer sig også. Her er Pieters dog nr. 61, og da han ikke spiller i denne uge, så kan han ikke nå at kvalificere sig.

Søren Kjeldsen er eneste dansker, som er kvalificeret til WGC – Cadillac Championship. Thorbjørn Olesen kan dog formentlig også nå det med en sejr eller måske en udelt andenplads i denne uge.

Thomas Pieters
Thomas Pieters

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk