PopulærtDP World TourLucas og Jeff i top-10 efter første runde

Lucas og Jeff i top-10 efter første runde

Lucas Bjerregaard og Jeff Winther er på en 10. plads efter første runde af Volvo China Open, hvor Hennie Otto fører foran Bernd Wiesberger.

Lucas og Jeff gik første runde i -4, hvilket placerer dem på en delt 10. plads. Thorbjørn Olesen er nr. 54 i -1, mens Morten Ørum Madsen er nr. 69 i par.

Hennie Otto lavede en eagle og syv birdies for en runde i -9, og fører foran Bernd Wiesberger i -7.

Roope Kakko, Fabrizio Zanotti, Peter Hanson og Grégory Bourdy deler 3. pladsen i -6. Borja Virto Astudillo, Alex Noen og Joost Luiten er på en 7. plads i -5.

Rikard Karlberg med sin nye Volvo XC90 - Foto: Volvo in Golf
Rikard Karlberg med sin nye Volvo XC90 – Foto: Volvo in Golf

En stor Volvo for hole-in-one
Svenske Rikard Karlberg lavede hole-in-one på banens 16. hul. Han brugte et 7-jern fra 184 meter, og vandt en stor ekstra præmie i form af en Volvo XC90.

Karlberg er nr. 22 i -3 sammen med bl.a. Miguel Angel Jiménez.

Soomin Lee, der vandt Shenzhen International i mandags, kommer næppe til at spille med i weekenden, da han er nr. 144 i +6

Se ugens sendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde her.

Volvo China Open, leaderboard

Topwin Golf & CC - Foto: Volvo in Golf
Topwin Golf & CC – Foto: Volvo in Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk