Lucas Bjerregaard og Jeff Winther er på en 10. plads efter første runde af Volvo China Open, hvor Hennie Otto fører foran Bernd Wiesberger.

Lucas og Jeff gik første runde i -4, hvilket placerer dem på en delt 10. plads. Thorbjørn Olesen er nr. 54 i -1, mens Morten Ørum Madsen er nr. 69 i par.

Hennie Otto lavede en eagle og syv birdies for en runde i -9, og fører foran Bernd Wiesberger i -7.

Roope Kakko, Fabrizio Zanotti, Peter Hanson og Grégory Bourdy deler 3. pladsen i -6. Borja Virto Astudillo, Alex Noen og Joost Luiten er på en 7. plads i -5.

Rikard Karlberg med sin nye Volvo XC90 - Foto: Volvo in Golf
Rikard Karlberg med sin nye Volvo XC90 – Foto: Volvo in Golf

En stor Volvo for hole-in-one
Svenske Rikard Karlberg lavede hole-in-one på banens 16. hul. Han brugte et 7-jern fra 184 meter, og vandt en stor ekstra præmie i form af en Volvo XC90.

.
.

Karlberg er nr. 22 i -3 sammen med bl.a. Miguel Angel Jiménez.

Soomin Lee, der vandt Shenzhen International i mandags, kommer næppe til at spille med i weekenden, da han er nr. 144 i +6

Se ugens sendetider for Viasat Golf og Viaplay.dk på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde her.

Volvo China Open, leaderboard

Topwin Golf & CC - Foto: Volvo in Golf
Topwin Golf & CC – Foto: Volvo in Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.