ECCO TourUfatteligt comeback gav Oliver Suhr sejren ved Grundfos Masters

Ufatteligt comeback gav Oliver Suhr sejren ved Grundfos Masters

Oliver Suhr vandt fredag Grundfos Masters på Green Eagle Golf Club efter århundredets comeback. Nikolaj Nissen blev nummer tre, og Mark Haastrup sluttede som nummer fem.

Oliver Suhr tangerede banerekorden på Green Eagle Golf Club, 65 slag, otte under par. Og under de svære betingelser på den krævende bane, var det nok til, at Suhr overhalede samtlige konkurrenter og snuppede sejren ved Grundfos Masters 2016.

Fra sidstepladsen til førstepladsen
Suhr startede dagen i ni over par og var kun med i finalerunden på absolut sidste mandat. Ni birdies og en eagle senere var tabellen vendt på hovedet, og Oliver Suhr kunne holde sin sejrstale efter det sensationelle comeback. Nærmest ufatteligt. Du kan se interviewet og præmieoverrækkelsen nederst i artiklen eller her.

– Jeg har ikke helt forstået det endnu. Jeg spillede fantastisk, og jeg er så glad. Det er ingen hemmelighed, at jeg har kæmpet meget de sidste år, og jeg er bare virkelig glad lige nu, sagde en tydeligt rørt Oliver Suhr.

Et slag efter Oliver Suhr sluttede finske Oliver Lindell i samlet to over par, og yderlige et slag efter snuppede Nikolaj Nissen en flot delt tredjeplads.

Se stilling, video og højdepunkter fra finalen
Du kan se slutstillingen ved Grundfos Masters her.

Se videoer og højdepunkter fra afslutningen her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk