PopulærtPGA TourBogeyfri Fowler fører - McIlroy missede cuttet

Bogeyfri Fowler fører – McIlroy missede cuttet

Ved Honda Classic på PGA National er der store udfordringer for spillerne heriblandt den berygtede Bear Trap, som er hullerne 15 – 17.

Rickie Fowler har dog formået at spille udenom de værste forhindringer, og i første runde var han den eneste spiller i feltet, som undgik bogeys. Fowler gik endnu en bogeyfri runde i -4 og som den første siden 2007, har han formået at spille de første 36 huller i Honda Classic uden bogeys.

Rickie Fowler fører i -8 foran Jimmy Walker i -7 og Sergio Garcia i -6 ,mens Adam Scott er alene på 4. pladsen i -5. Hudson Swafford og Blayne Barber deler 7. pladsen i -3.

Padraig Harrington er forsvarende mester, og efter en runde i -2 klarede han cuttet som nr. 28 i +1. Med en runde i +4 faldt Phil Mickelson tilbage til en 62. plads i +3, hvilket blev cutgrænsen.

McIlroy missede cuttet for andet år i træk
For andet år i træk missede Rory McIlroy cuttet i turneringen, som han vandt i 2012, og i 2014 blev han nr. 2. Efter to runder i +2 var McIlroy blot ét slag fra at klare cuttet.

Patrick Reed missede cuttet i +6 og Branden Grace i +7.

C More Golf sender direkte lørdag fra kl. 19 – 00, men allerede fra kl. 15 kan man se Featured groups / holes. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Som Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som nyudnævnt Director of Wellness har Colin Montgomerie tjekket og godkendt spillernes hotel under Ryder Cup 2023. Det er der lavet en kort "dokumentar" om,...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 25. september 2023

Solheim Cup var ugens højdepunkt, der sluttede 14 - 14 så som forsvarende mestre behold Europa trofæet. Europa dominerede PING Junior Solheim Cup 2023,...

DM Paragolf 2023

De fem nyeste artikler på 19hul.dk