PopulærtPGA TourBogeyfri Fowler fører - McIlroy missede cuttet

Bogeyfri Fowler fører – McIlroy missede cuttet

Ved Honda Classic på PGA National er der store udfordringer for spillerne heriblandt den berygtede Bear Trap, som er hullerne 15 – 17.

Rickie Fowler har dog formået at spille udenom de værste forhindringer, og i første runde var han den eneste spiller i feltet, som undgik bogeys. Fowler gik endnu en bogeyfri runde i -4 og som den første siden 2007, har han formået at spille de første 36 huller i Honda Classic uden bogeys.

Rickie Fowler fører i -8 foran Jimmy Walker i -7 og Sergio Garcia i -6 ,mens Adam Scott er alene på 4. pladsen i -5. Hudson Swafford og Blayne Barber deler 7. pladsen i -3.

Padraig Harrington er forsvarende mester, og efter en runde i -2 klarede han cuttet som nr. 28 i +1. Med en runde i +4 faldt Phil Mickelson tilbage til en 62. plads i +3, hvilket blev cutgrænsen.

McIlroy missede cuttet for andet år i træk
For andet år i træk missede Rory McIlroy cuttet i turneringen, som han vandt i 2012, og i 2014 blev han nr. 2. Efter to runder i +2 var McIlroy blot ét slag fra at klare cuttet.

Patrick Reed missede cuttet i +6 og Branden Grace i +7.

C More Golf sender direkte lørdag fra kl. 19 – 00, men allerede fra kl. 15 kan man se Featured groups / holes. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk