Cutter & Buck TourDanskerne ud af top-10 på Nordea Tour

Danskerne ud af top-10 på Nordea Tour

Nordic League sæsonen er begyndt i Spanien, hvor der først spilles to Nordea Tour turneringer, inden ECCO Tour tager over med deres Winter Series.

Efter første runde af Lumine Lakes Open på Lumine GC nær Barcelona førte Mathias Gladbjerg fra Breinholtgård GK i – 7, mens Rasmus Hjelm Nielsen var nr. 4. Desværre faldt begge tilbage i feltet.

Mathias Gladbjerg gik anden runde i +5 på Lakes Course, og deler nu 13. pladsen i -2 med Oliver Suhr og Benjamin Henry Poke.

Jesper Lerchedahl, Martin B Ovesen og Mark Flindt Haastrup deler 19. pladsen i -1.

12 af de 31 danske deltagere klarede cuttet til søndagens finalerunde på Lakes Course. Blandt dem er Rasmus Hjelm som nr. 36 i +1 efter en runde i +5.

Svenskere i top-7
I toppen af leaderboardet er der svenskere på de første 7 pladser. Oscar Lengdén fører i -8 foran David Palm i -7 Jacob Glennemo og Andreas Glennemo deler 3. pladsen i -6.

Nordea Tour Winter Series – Lumine Lakes Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk