Europa Tour turneringerne Maybank Championship og Volvo China Open er blevet udsat på ubestemt tid som følge af følge af coronavirus (Covid-19) udbruddet, der alene i Kina har kostet flere end 1.500 dødsfald.

Maybank Championship skulle være spillet fra den 16. – 19. april på Saujana G&CC i Kuala Lumpur, Malaysia, mens Volvo China Open skulle spilles ugen efter fra den 23. – 26. april på Genzon GC i Shenzhen, Kina.

Håber at finde ny dato senere på året

Mens LPGA har aflyst tre planlagte turneringer, så håber Europa Touren, at man kan gennemføre begge turneringer senere på året. Om det er praktisk muligt, både i forhold til coronavirus udbruddet og øvrige turneringer, er endnu uvist.

Scott Hend vandt Maybank Championship 2019, mens Mikko Korhonen vandt Volvo China Open sidste år.

Med udsættelsen af Maybank Championship og Volvo China Open får de fleste Europa Tour spillere en længere pause i marts og april.

Efter Hero Indian Open afsluttes den 22. marts og frem til Estrella Damm N.A. Andalucia Masters begynder den 30. april er der kun WGC – Dell Technologies Match Play og Masters, som kun de bedste er kvalificeret til.

Flere golfturneringer er udsat eller aflyst

Udover LPGA og Europa Tour turneringerne er amatørmesterskabet Women’s Amateur Asia-Pacific, som skulle være spillet i begyndelsen af februar, også blevet udsat.

PGA Tour Series China har udsat to kvalifikationsturneringer, mens starten på sæsonen foreløbigt er udskudt til sidst i maj eller starten af juni. Man håber at kunne gennemføre ti turneringer i sæsonen, hvilket er fire færre end man oprindeligt havde planlagt.

Flere store sportsbegivenheder er aflyst eller udsat

En lang række begivenheder og events i Kina blevet aflyst eller udsat som følge af Covid-19 udbruddet.

Bl.a. er VM i indendørs atletik, som skulle afvikles i marts, blevet udsat et år, mens starten på den kinesiske fodboldliga også er blevet udsat på ubestemt tid.

Formel 1 løbet i Shanghai den 19. april er også blevet udsat på ubestemt tid.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.