Inbee Park vandt ISPS Handa Women’s Australian Open, hvor Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen begge sluttede i top-25.

Nicole Broch Larsen begyndte finaledagen på en 14. plads i -7, men efter en runde i +2 blev hun nr. 21 i -5. Nanna Koerstz Madsen sluttede lige efter på en 25. plads i -4 efter en flot finalerunde i -3. Nannas runde i 70 slag var blandt dagens næstbedste, og kun overgået af Cristie Kerr med en 69’er.

Inbee Park vandt for 20. gang på LPGA

Inden finalerunden førte Inbee Park i -15 foran Ayean Cho i -12 og Marina Alex i -11.

Inbee Park gik finalerunden i +1, men på en dag med kun én runde i 60’erne, var det nok til at vinde i -14 foran Amy Olson i -11 og Perrine Delacour i -10. Yu Lio og Marina Alex delte 4. pladsen i -9.

Det var 31-årige Inbee Parks 20. sejr på LPGA, hvoraf de syv har været majors, og den første siden Bank of Hope Founders Cup 2018.

Hun er tidligere nr. 1 på damernes verdensrangliste, og vandt guld ved OL i Rio 2016. Et OL hun skal spille godt for at kvalificere sig til i år, da der er mange gode spillere fra Sydkorea.

En måneds pause på LPGA – tre turneringer er aflyst

De kommende uger skulle LPGA have spillet turneringer i Thailand, Singapore og Kina, men de er blevet aflyst som følge af coronavirus udbruddet.

Der er derfor fire ugers turneringspause frem til Volvik Founders Cup i Arizona fra den 19. – 22. marts.

ISPS Handa Women’s Australian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.