Macau Golf Masters som afvikles i slutningen af april 2020, er en af de helt store turneringer for spillere med udviklingshandicap, autisme o.l. diagnoser. Det er en årlig turnering med deltagelse af dygtige spillere fra hele verden. Danske spillere har tidligere klaret sig vældig godt, og ikke mindst derfor var Danmark inviteret. Det særlige ved denne event er at det hele – bortset fra flybilletten – er finansieret af sponsorer, så derfor var det rent økonomisk meget overkommeligt at deltage.

Billetterne blev derfor hurtigt reserveret og truppen kunne se frem til noget af en drømmetur med VIP-service, 5-stjernet hotel og spil på en superlækker golfbane – indtil Corona-virusset dukkede op og ødelagde det hele.

DGU´s paragolf konsulent Jesper Hviid udtaler i den forbindelse.

– Set med DGU-briller mener vi, at det eneste rigtige valg var at melde afbud, selv om turneringen endnu ikke er officielt aflyst.

– Vi er naturligvis utroligt kede af det på spillernes vegne, De har med god grund set frem til en stor oplevelse, men vi mener at det vil være uforsvarligt at sende truppen afsted under de omstændigheder som Corona-virusset har forårsaget. For alles skyld håber vi at WHO og de kinesiske myndigheder får kontrol over Corona-virusset, og vi håber ligeledes at der kommer en ny invitation i 2021.

På billederne ses Casper Holst-Christensen (Hillerød GK) og Jonas Lolk (Mølleåen GK) som er to af vore aller dygtigste spillere. De er blandt de 4 spillere som blev “snydt” for en stor oplevelse.

Casper Holst Christensen – Foto: Jesper Hviid

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.