Opdateret: Der er tilføjet to mindre turneringer i Østrig fra den 9. juli, som således bliver de første turneringer.

— oOo —

Europa Touren har offentliggjort planerne for genoptagelse af 2020 sæsonen fra den 22. juli med seks turneringer i Storbritannien. Det såkaldte UK Swing består af fire turneringer i England og to på Celtic Manor Resort i Wales.

En lang række Europa Tour turneringer er blevet udskudt eller aflyst, heriblandt Made in Denmark, siden Jorge Campillo senest vandt Commercial Bank Qatar Masters i begyndelsen af marts.

Seks mindre turneringer i England og Wales

Hele efterårets turneringprogram er ikke på plads endnu, men det ligger fast at sæsonen genoptages med Betfred British Masters hosted by Lee Westwood fra onsdag den 22. juli. Det er en uge tidligere end oprindeligt planlagt.

Derefter følger fem helt nye turneringer i England og Wales, som er uden titelsponsorer og med en præmiesum på 1 mio. € pr. turnering. Det er således mindre turneringer, men positivt er det, at der igen kan spilles på Europa Touren, og man får mulighed for at spille flere uger i træk ovenpå en evt. COVID-19 karantæne. Undervejs spilles WGC – FedEx St Jude Invitational og US PGA Championship i USA, hvortil kun de bedste er kvalificeret.

Dermed er turneringsprogrammet kendt frem til september, hvor der vil komme flere turneringer end US Open og Ryder Cup, som pt. er de eneste i september.

Flere turneringer mangler en dato

I forbindelse med den opdaterede turneringskalender har man fjernet en række turneringer, hvoraf nogle kan og vil blive gennemført.

Heriblandt Rolex Series turneringen Dubai Duty Free Irish Open, der er blandt de turneringer som vil blive gennemført, selvom den pt. ikke fremgår af turneringskalenderen.

Datoer for fire Roles Series turneringer

Der er kommet nye datoer for fire af efterårets helt store Rolex Series turneringer.

Aberdeen Standard Investments Scottish Open spilles fra den 8. – 11. oktober på The Renaissance Club i Skotland efterfulgt af BMW PGA Championship på Wentworth i London fra den 15. – 18. oktober.

Masters er flyttet til den 12. – 15. november, så helt åbenlyst måtte Europa Touren ændre på sæsonafslutningen. Det har man gjort ved at at rykke Nedbank Golf Challenge Hosted by Gary Player til den 3. – 6. december, mens sæsonfinalen DP World Tour Championship, Dubai spilles fra den 10. – 13. december.

Alle Europa Tour spillere beholder kortet i 2021

Med ændringerne og færre turneringer beholder alle Europa Tour spillere med en kategori i 2020 også deres kort i 2021. Man har også fjernet minimumskravet om antal spillede turneringer.

Da alle beholder deres kort vil der ikke være nogen Tourskole i år, ligesom ingen rykker op fra Challenge Touren.

Se vores kalender her på 19hul.dk

Se hele turneringsprogrammet på Europa Tourens hjemmeside.

Du kan også se turneringerne i den samlede tourkalender her på 19hul.dk. Du finder kalenderen her eller under menupunktet Leaderboards i toppen, hvor man kan trykke på turneringen og se et Google kort over banen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.