Alle med et Europa Tour kort i 2020 beholder samme kategori i 2021, så Tourskolen er aflyst ligesom man ikke kan rykke op fra Challenge Touren.

Europa Touren genoptager 2020 sæsonen den 22. juli med seks turneringer i Storbritannien. Der vil blive spillet en lang række turneringer henover efteråret, men der vil formentlig fortsat være rejserestriktioner og intet er som før.

COVID-19 giver udfordringer, og Europa Touren vil ikke lægge unødigt pres på spillerne. Derfor vil alle med et Europa Tour kort i 2020 også beholde det i 2021. På samme måde som bl.a. alle med et PGA Tour kort, et LPGA kort og et PGA Tour Champions kort beholder det i 2021.

Da alle beholder kortet vil der ikke være plads til mange nye spillere i 2021, så efterårets Europa Tour Tourskole er aflyst, ligesom der ikke vil ske oprykning fra Challenge Touren. Det var ellers meningen, at top-20 på Challenge Tour ranglisten ville få et Europa Tour kort i 2021.

Europa Touren vil dog belønne ekstraordinære gode resultater på Europa Touren og Challenge Touren, hvilket man senere vil offentliggøre kriterierne for.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.