PopulærtDP World TourJeff Winther blev nr. 3, da Jorge Campillo vandt Qatar Masters

Jeff Winther blev nr. 3, da Jorge Campillo vandt Qatar Masters

Jeff Winther sluttede på en flot 3. plads, da Jorge Campillo vandt Commercial Bank Qatar Masters efter omspil mod David Drysdale. Se højdepunkter fra omspillet og vinderinterview ovenfor.

Efter tredje runde på Education City GC i Doha var Jeff Winther på andenpladsen og Benjamin Poke på en 4. plads.

Jeff Winther fik en god start på finalerunden med birdies på 1. og 7. hul, men efter bogeys på 12., 16. og 17. hul gik han desværre finalerunden i +1, så han blev delt nr. 3 i -12, hvilket var ét slag fra et omspil om sejren. Det er Jeff Winthers tredje top-3 placering på Europa Touren, da han blev nr. 2 i Tshwane Open 2016.

Benjamin Poke havde det svært, og med en runde i +4 faldt han tilbage til en 17. plads i -8, hvilket er hans hidtil bedste resultat på Europa Touren. Søren Kjeldsen sluttede af med en runde i par, hvilket gav ham en 44. plads i -4.

Nicolai Højgaard blev nr. 53 i -2 efter en runde i +3. Han satte ny banerekord med 64 slag (-7) i første runde, men kom ikke under par i de følgende tre runder. En banerekord som Alexander Björk i øvrigt forbedrede med en 63’er i anden runde, og som Pablo Larrazábal derefter tangerede i tredje runde.

Campillo vandt sin anden sejr på femte omspilshul

Mod slutningen så Jorge Campillo ud til at stikke af fra feltet og sikre sejren, men efter en bogey på 16. og en dobbeltbogey på 17. hul gik han finalerunden i +1. I samlet -13 delte han førstepladsen med David Drysdale, så de to skulle i omspil om sejren.

I omspillet på banens 18. hul delte Campillo og Drysdale med to birdies og to pars inden Jorge Campillo vandt med en birdie på femte omspilshul.

Det er 33-årige Jorge Campillos anden sejr på Europa Touren, da han vandt Trophee Hassan II 2019.

Jeff Winther delte 3. pladsen i -12 med Niklas Lemke og Kalle Samooja, mens Alexander Björk blev nr. 6 i -11.

Nino Bertasio, George Coetzee, Marcus Kinhult, Chris Paisley og Pablo Larrazabal delte 7. pladsen i -10.

Næste uges Kenya Open er aflyst

Nu skulle Europa Touren rejse videre til Kenya, men Magical Kenya Open Presented by Absa er blevet aflyst pga. udbruddet af coronavirus (COVID-19). Det er endnu uvist, om turneringen skal spilles senere på året.

Den næste Europa Tour turnering er Hero Indian Open fra den 19. – 22. marts, men om den kan gennemføres som planlagt må betragtes som usikkert.

Commercial Bank Qatar Masters, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk