KlubnytSkuespillere bliver ambassadører for golfsporten

Skuespillere bliver ambassadører for golfsporten

Dansk Golf Union ønsker at give golfsporten en større synlighed i Danmark. Til at hjælpe med det arbejde har DGU udnævnt Lars Ranthe og Sofie Lassen-Kahlke til ambassadører for golfsporten.

Golfsporten har ikke altid haft det bedste rygte blandt personer uden for sporten, og det ønsker Dansk Golf Union at lave om på. Til at hjælpe med det arbejde har DGU udnævnt to ambassadører, skuespillerne Lars Ranthe og Sofie Lassen-Kahlke, som bl.a. skal hjælpe DGU, og dermed de danske golfklubber med at skaffe flere medlemmer og ændre opfattelsen af golfsporten, der er den største sport for personer over 25 år.

– Golf er en fantastisk sport, som bliver en livslang ledsager. Men sporten har ikke altid det bedste rygte blandt dem som ikke spiller golf. Lars og Sofie er nogle engagerede golfspillere og kendte i Danmark for deres talent som skuespillere. Vi håber derfor, at de kan være med til at kommunikere det positive ved golf som sport til de mange potentielle golfspillere i hele Danmark, siger Morten Backhausen, direktør for Dansk Golf Union.

Nogle af de tiltag som de to ambassadører skal hjælpe med er rekrutteringstiltag som eks. Golfens Dag, der finder sted den 17. april og i år handler om den livslange kærlighed som golfsporten kan være for mange.

– For mig er golf som en kvinde. Hvis man nærmer sig hende med respekt og beundring, så får man tifold tilbage. Hvis man tager hende for givet, bliver man efterladt såret og blødende i grøften!, siger Lars Ranthe om hans relation til golf.

DGU_LarsRantheSofieLassenKahlke_aprr16_2Sofie Lassen-Kahlke begyndte at spille golf da hun var 12 år og i dag føler hun sporten er som en gave.

– Golf er med til at give en fantastiske timer i naturen både i sol og regn og det at jeg har startet i en ung alder har været medvirkende til at jeg tidligt i livet har lært at sætte pris på at være i naturen, dyrke en sport, lære en masse nye mennesker at kende og lære at værdsætte at spille golf selv i regn og slud. På mange måder synes jeg det er en fantastisk gave at give sine børn, og jeg håber at mine egne børn vil få lige så meget glæde ud af sporten som jeg har haft det, siger Sofie Lassen-Kahlke.

FAKTA:
Sofie Lassen-Kahlke er 36 år gammel og har spillet golf i omkring 25 år. Hun er medlem af Fanø Vesterhavsbads Golfklub og har et handicap på 22,6. Hun er gift med Hans Poul Petersen og har to børn på fem og ét år. Hun er kendt fra en række roller i danske film og tv-programmer bl.a. filmen Kærlighed ved første hik, satireprogrammet Live fra Bremen og showet City Singler.

Lars Ranthe er 46 år gammel og har spillet golf i 18 år. Han er medlem af Royal Golf Club i København, og har et handicap på 4,5. Han er gift med Christine Albeck Børge og har to døtre på syv og tolv år. Lars Ranthe er kendt fra en række roller i dansk film, tv og teater bl.a. filmen Dirch og tv-serierne Sommer og Badehotellet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk