AmatøreliteStærkt felt i Vordingborg Kommune Møn Open

Stærkt felt i Vordingborg Kommune Møn Open

Mens verdens bedste spiller Masters, så mødes en lang række af Danmarks mest talentfulde golfspillere til Vordingborg Kommune Møn Open.

Møn Golfklub er vært for turneringen, som er tællende til amatørernes verdensrangliste. Der er da også en række landsholdspillere med i feltet, hvor flere end 40 har + handicap.

Vordingborg Kommune er hovedsponsor, og Borgmester Knud Larsen sætter turneringen i gang lørdag morgen kl. 8:00 ved at slå første slag i turneringen.

Alexander Francess, der kommer fra Møn GK, er forsvarende mester hos herrerne, mens Louise Staalbo har vundet damerækken de seneste to år.

På finale dagen er der rigtig flotte hole in one præmier i form af:

• Årets bil 2016 sponseret af Møns Bank
• En Golf rejse for 2 til Dubai sponseret af Ejendoms firmaet Kraneled.
• Et unikt Dark Sky ophold på Møns Klint
• En guidet tur i Helikoptor udover Møns Klint
• En sejltur med Sejlkutteren Discovery, hvor man ser klinten fra sø siden.

Vordingborg Kommune Møn Open, leaderboard

Nedenfor ses en liste med nogle af deltagerne:

VordingborgKommuneMoenOpen_16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk