Asian TourFører med tre slag i sin anden Europa Tour turnering

Fører med tre slag i sin anden Europa Tour turnering

Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen faldt begge en smule tilbage i Maybank Championship Malaysia, hvor Soomin Lee fører med tre slag inden finalerunden.

Lucas lavede en eagle, en birdie og to bogeys for en runde i -1, så han faldt tre pladser tilbage til en 15. plads i -6. Han har en lille mulighed for at kvalificere sig til WGC – Cadillac Championship, men det kræver formentlig en sejr eller måske en udelt andenplads, hvilket bliver meget svært.

Kjeldsen, der er kvalificeret til årets første WGC turnering, var rundt i +1 efter tre birdies og fire bogeys. Inden finalerunden er han nr. 59 i par.

Soomin Lee fører med tre slag
Sydkoreanske Soomin Lee gik én af dagens bedste runder i -7 og overtog føringen i -15.

Nathan Holman
Nathan Holman

Marcus Fraser er nr. 2 i -12, mens Nathan Holman er nr. 3 i -11. Holman spillede i førerbolden med Richard Bland og Danny Willett, og alle tre var rundt i +2. Holman var ellers -1 på runden inden sidste hul, hvor en bold i vandet resulterede i en tredobbelt bogey.

Danny Willett er nr. 15 i -6 og Louis Oosthuizen nr. 37 i -3, mens Thongchai Jaidee trak sig inden starten på tredje runde. Jaidee var ellers nr. 7 inden finalerunderne, men trak sig pga. sygdom.

Soomin Lee spiller blot sin anden Europa Tour turnering
I november blev 22-årige Soomin Lee nr. 3 i UBS Hong Kong Open, hvilket var hans debut på Europa Touren.

Han er nr. 221 på verdensranglisten, og fører i sin blot anden Europa Tour turnering. Sidste år blev han nr. 29 på Asian Tour Order of Merit, hvortil han kvalificerede sig via tourskolen.

Soomin Lee blev professionel i 2014, og har siden primært spillet i Korea, hvor han vandt Gunsan CC Open 2015, og på Asian Tour.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag morgen fra kl. 03:30 – 08.
Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Maybank Championship Malaysia, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk