Epson TourTherese er nr. 15 inden finalerunden

Therese er nr. 15 inden finalerunden

Therese O’Hara har opnået top-10 placeringer i sæsonens første to Symetra Tour turneringer. Inden finalerunden af Chico’s Patty Berg Memorial er hun to slag fra top-10.

Hun var nr. 15 i -2 efter anden runde, og efter tre birdies og tre bogeys for en runde i par er hun fortsat nr. 15 i -2 inden finalerunden.

Fortsat svenske føring
Svenske Madelene Sagstrom fører fortsat med to slag, og nu i -12 foran Sherman Santiwiwatthanaphong i -10 og Sophia Popov i -9, mens Kana Nagai og Ally McDonald deler 4. pladsen i -7.

Nicole Broch Larsen og Stephanie Bertelsen deltog også, men missede cuttet efter fredagens anden runde.

Chico’s Patty Berg Memorial, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk