Epson TourTherese er nr. 15 inden finalerunden

Therese er nr. 15 inden finalerunden

Therese O’Hara har opnået top-10 placeringer i sæsonens første to Symetra Tour turneringer. Inden finalerunden af Chico’s Patty Berg Memorial er hun to slag fra top-10.

Hun var nr. 15 i -2 efter anden runde, og efter tre birdies og tre bogeys for en runde i par er hun fortsat nr. 15 i -2 inden finalerunden.

Fortsat svenske føring
Svenske Madelene Sagstrom fører fortsat med to slag, og nu i -12 foran Sherman Santiwiwatthanaphong i -10 og Sophia Popov i -9, mens Kana Nagai og Ally McDonald deler 4. pladsen i -7.

Nicole Broch Larsen og Stephanie Bertelsen deltog også, men missede cuttet efter fredagens anden runde.

Chico’s Patty Berg Memorial, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk