PopulærtPGA TourJason Day på delt førsteplads i RBC Heritage

Jason Day på delt førsteplads i RBC Heritage

Jason Day, Kevin Chappell og Charley Hoffman deler føringen inden finalerunderne af RBC Heritage på Harbour Golf Links.

Verdensetteren Day siger, at han mentalt er meget træt. Hvis man slår bedre slag end de andre, så er man dog med i toppen. Day gik anden runde i -2, og de tre fører i -6.

Russell Knox gik dagens bedste runde i -6, og rykkede frem på en 4. plads i -5, som han deler med Patton Kizzire og Luke Donald.

Svenske David Lingmerth er på en delt 7. plads med bl.a. Matt Kuchar.

DeChambeau er lige udenfor top-10
Bryson DeChambeau var nr. 25 i -1 efter sin første runde som professionel. Med en runde i -2 rykkede han frem til en 11. plads i -3, så han er på vej mod en flot debut.

Branden Grace delte førstepladsen med Luke Donald efter første runde, men Grace gik +3, og er nu nr. 21 i -2.

Ernie Els, Camilo Villegas og Jason Bohn deler 50. pladsen i +1, mens Ian Poulter er nr. 63 i +2. For seks uger siden blev Jason Bohn ramt af et alvorligt hjerteanfald, og det er hans første turneringen siden da.

Cuttet blev +2, så Paul Casey og Matthew Fitzpatrick i +3 var blandt de spillere, som må holde turneringsfri i weekenden. Thongchai Jaidee sluttede i +4, Danny Lee, Graeme McDowell og Brandt Snedeker i +5.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

RBC Heritage, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk