PopulærtPGA TourDe bedste havde det svært i AT&T Pebble Beach Pro-Am

De bedste havde det svært i AT&T Pebble Beach Pro-Am

Der er et stærkt felt i AT&T Pebble Beach Pro-Am men bortset fra Justin Rose, så er verdens bedste noget tilbage i feltet.

De første tre dage spilles på tre baner, så scores kan ikke direkte sammenlignes.

Chez Reavie fører efter en runde i -8 på Monterey Peninsula CC, der er den letteste af de tre baner. Her gik Cameron Smith og Bronson Burgoon -7, så de deler 2. pladsen i -7 med Freddie Jacobson, som spillede Pebble Beach.

Med runder i -6 var Justin Rose og J.B. Holmes dagens bedste på Spyglass Hill. De deler 5. pladsen med Dawie van der Walt, Roberto Castro, Ricky Barnes, Shane Bertsch og Spencer Levin.

Spieth og Day er midt i feltet
Phil Mickelson er nr. 16 i -4, Dustin Johnson er nr. 39 i -2 mens Jordan Spieth og Jason Day er nr. 65 i -1.

Patrick Reed og den forsvarende mester Brandt Snedeker, som også vandt i 2013, er nr. 82 i par og Bubba Watson nr. 105 i +1.

C More Golf sender direkte fra kl. 17 – 00 (Featured groups / holes fra kl. 17 – 21). Alle sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

Sideløbende med den individuelle turnering spilles også en Pro-Am med mere eller mindre kendte amatører, og stillingen kan ses her:

Pro-Am turneringen, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk