PopulærtPGA TourJake Knapp vandt Mexico Open med Thorbjørn og Nicolai

Jake Knapp vandt Mexico Open med Thorbjørn og Nicolai

Rookien Jake Knapp ramte kun to fairways i finalerunden, men vandt alligevel Mexico Open at Vidanta, hvor Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard klarede cuttet, men sluttede langt tilbage. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Thorbjørn Olesen var nr. 27 i -6 inden finalerunden, som han gik i par, hvilket gav en 46. plads i -6. Nicolai Højgaard var nr. 63 i -1, og med en runde i -3 rykkede han frem til en 52. plads i -4. Nicolai Højgaard deltog også sidste år, hvor han blev nr. 33.

Jake Knapp vandt

Inden finalerunden førte Jake Knapp i -19 foran Sami Valimäki i -15.

Jake Knapp lavede to bogeys på de første 3 huller og blev  på 7. hul indhentet af Sami Valimäki, hvor de delte føringen i -18. Med pars frem til en birdie på 14. hul kom Jake Knapp foran med to slag, og sådan sluttede det.

Jake Knapp ramte sin første fairway på 8. hul og ramte kun to på hele finalerunden! Så på mange af de sidste huller skulle han ind-og-i for at redde sin par, men han havde hele tiden som minimum del i føringen, og gik finalerunden i par, og vandt i -19 foran Sami Valimäki.

Stephan Jaeger, CT Pan og Justin Lower delte 3. pladsen i -14 foran Patrick Rodgers og Robert MacIntyre på en delt 6. plads i -13.

Både Valimäki og MacIntyre var blandt de 10 som sikrede sig et PGA Tour kort via DP World Tour ranglisten, og her tidligt på sæsonen har flere af dem haft gode resultater og en sejr til Matthieu Pavon.

Mexico Open blev spillet første gang i 1944, men først fra 2022 har det været en PGA Tour turnering. Jon Rahm vandt foran bl.a. Tony Finau i 2022, mens Finau vandt foran Rahm i 2023. Nu er Rahm skiftet til LIV Golf og i sit titelforsvar blev Tony Finau nr. 13 i -11.

Rookie sejr

Det var 29-årige Jake Knapps første sejr på PGA Tour, og hans hidtil største sejre var tre turneringer på PGA Tour Canada.

Han spillede fire sæsoner på PGA Tour Canada og to på Korn Ferry Tour inden han fik PGA Tour kortet fra denne sæson via en 13. plads på Korn Ferry Tour sidste år, så han er rookie på PGA Tour. Han blev nr. 3 i Farmers Insurance Open for en måned siden.

pgatour.com kan man læse en længere artikel om Jake Knapp og hans arbejde mod at blive en bedre golfspiller. I 2021 arbejdede han som udsmider på en natklub, da han havde mistet sin kategori.

Mexico Open at Vidanta, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk