LivsstilJohn Daly støtter Donald Trump som præsident

John Daly støtter Donald Trump som præsident

Farverige John Daly håber, at hans ligeså farverige ven Donald Trump bliver den næste præsident i USA. Og så er Dalys Champions Tour debut bekræftet til starten af maj.

Som alle helt sikkert ved, så stiller Donald Trump op som republikansk præsidentkandidat. Nu har John Daly offentligt tilkendegivet, at han støtter Donald Trump, som ligger til at blive nomineret.

Frit oversat skrev Daly følgende på Twitter under den såkaldte Super Tuesday, hvor republikanerne havde primærvalg i 11 stater. Af dem vandt Trump de syv, og samlet set har han vundet 10 af de 15 stater, hvor der har været valg.

– Derfor elsker jeg min ven Donald Trump. Han er ikke politiker men forretningsmand! Det er hvad vores land trænger til.

John Dalys tweet kan ses nederst i denne artikel.

Daly får debut på Champions Tour i maj
Som skrevet tidligere på 19hul.dk, så fylder John Daly 50 år den 28. april, hvorefter han kan spille på Champions Tour.

Det var ventet, at Daly ville få sin senior tour debut ved Insperity Invitational, som spilles ugen efter fra den 6. – 8. maj.

Det er nu bekræftet af Champions Tour, at Daly har tilmeldt sig turneringen. Daly har blot spillet én turnering i år, og det var med et misset cut i Commercial Bank Qatar Masters.


 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk