PopulærtPGA TourCollin Morikawa vandt ZOZO Championship

Collin Morikawa vandt ZOZO Championship

Collin Morikawa vandt den japanske PGA Tour turnering ZOZO Championship, hvor Nicolai Højgaard var nr. 2 efter første runde, men blev nr. 31. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 2 i -5 efter første runde, og kun ét slag efter Collin Morikawa. Efter +7 i anden runde faldt Nicolai desværre tilbage til en 32. plads i +2 efter anden runde, og han var nr. 31 i +1 inden finalerunden. Den gik han i par, hvilket gav en 31. plads i +1. Med det resultat tør vi godt fastslå, at han nu er helt sikker på et PGA Tour kort i 2024, da han som ikke-medlem optjener flere point end nr. 125 på FedExCup ranglisten.

Collin Morikawa vandt for første gang siden 2021

Inden finalerunden førte Justin Suh i -9 foran Eric Cole og Beau Hossler i -8.

Collin Morikawa begyndte dagen i -7, men med en runde i -7 vandt han en suveræn sejr i -14 foran Eric Cole og Beau Hossler i -8. Robby Sheltin og Ryo Ishikawa delte 4. pladsen i -7.

Min Woo Lee, der vandt på Asian Tour i sidste uge, blev delt nr. 6 i -6. Hans storesøster Minjee Lee vandt ugens LPGA turnering.

Det var 26-årige Collin Morikawas 6. sejr på PGA Tour, og den første siden The Open 2021. Senere på året vandt han også DP World Tour Championship, Dubai 2021, så han har haft flere år uden sejre.

ZOZO Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk