PopulærtPGA TourCollin Morikawa vandt ZOZO Championship

Collin Morikawa vandt ZOZO Championship

Collin Morikawa vandt den japanske PGA Tour turnering ZOZO Championship, hvor Nicolai Højgaard var nr. 2 efter første runde, men blev nr. 31. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 2 i -5 efter første runde, og kun ét slag efter Collin Morikawa. Efter +7 i anden runde faldt Nicolai desværre tilbage til en 32. plads i +2 efter anden runde, og han var nr. 31 i +1 inden finalerunden. Den gik han i par, hvilket gav en 31. plads i +1. Med det resultat tør vi godt fastslå, at han nu er helt sikker på et PGA Tour kort i 2024, da han som ikke-medlem optjener flere point end nr. 125 på FedExCup ranglisten.

Collin Morikawa vandt for første gang siden 2021

Inden finalerunden førte Justin Suh i -9 foran Eric Cole og Beau Hossler i -8.

Collin Morikawa begyndte dagen i -7, men med en runde i -7 vandt han en suveræn sejr i -14 foran Eric Cole og Beau Hossler i -8. Robby Sheltin og Ryo Ishikawa delte 4. pladsen i -7.

Min Woo Lee, der vandt på Asian Tour i sidste uge, blev delt nr. 6 i -6. Hans storesøster Minjee Lee vandt ugens LPGA turnering.

Det var 26-årige Collin Morikawas 6. sejr på PGA Tour, og den første siden The Open 2021. Senere på året vandt han også DP World Tour Championship, Dubai 2021, så han har haft flere år uden sejre.

ZOZO Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk