KlubnytIndbrud i Smørum: Stjal klippere og værktøj for 1,8 mio. kroner

Indbrud i Smørum: Stjal klippere og værktøj for 1,8 mio. kroner

Under stormvejret natten til lørdag var der indbrud i  Smørum Golfklus greenkeepergård, og der blev stjålet to nye EL greensklippere fra Jacobsen, Eclipse 360, og en Teeklipper fra John Deere model 2500 samt en masse værktøj til en værdi af omkring 1,8 mio. kr.

Golfdirektør Keld Østergaard Christensen oplyser til 19hul.dk, at man har fundet den ene Jacobsen klipper og noget værktøj.

– Tyvene er kørt bagom i en stor varebil, og den er nu også fundet på en parkeringsplads, siger Keld Østergaard Christensen til 19hul.dk.

Tyvene ser ud til at have omlæsset tyvekosterne til en anden varebil. Om det er sket pga. skader på varebilen, der kørte over en stor bakke, eller om det er planlagt for at flygte i en anden varebil er uvist, men politiet har undersøgt bilen og de spor der måtte være.

Man kan læse mere på Smørúm Golfklubs hjemmeside her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Kraftig storm forsinkede finalerunden af Alfred Dunhill Championship, og de førende nåede kun at spille 7 huller inden spillet blev indstillet. Finalerunden genoptages mandag morgen. Inden...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk