KlubnytIndbrud i Smørum: Stjal klippere og værktøj for 1,8 mio. kroner

Indbrud i Smørum: Stjal klippere og værktøj for 1,8 mio. kroner

Under stormvejret natten til lørdag var der indbrud i  Smørum Golfklus greenkeepergård, og der blev stjålet to nye EL greensklippere fra Jacobsen, Eclipse 360, og en Teeklipper fra John Deere model 2500 samt en masse værktøj til en værdi af omkring 1,8 mio. kr.

Golfdirektør Keld Østergaard Christensen oplyser til 19hul.dk, at man har fundet den ene Jacobsen klipper og noget værktøj.

– Tyvene er kørt bagom i en stor varebil, og den er nu også fundet på en parkeringsplads, siger Keld Østergaard Christensen til 19hul.dk.

Tyvene ser ud til at have omlæsset tyvekosterne til en anden varebil. Om det er sket pga. skader på varebilen, der kørte over en stor bakke, eller om det er planlagt for at flygte i en anden varebil er uvist, men politiet har undersøgt bilen og de spor der måtte være.

Man kan læse mere på Smørúm Golfklubs hjemmeside her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk