Challenge TourClément Sordet vandt Turkish Airlines Challenge

Clément Sordet vandt Turkish Airlines Challenge

Med sejr i Turkish Airlines Challenge vandt 23-årige Clément Sordet fra Frankrig sin anden Challenge Tour turnering i karrieren. Den danske amatør Marcus Helligkilde faldt tilbage, men blev flot nr. 24.

Clément Sordet vandt Northern Ireland Open sidste år i sin rookie sæson på Challenge Touren, hvor han sluttede som nr. 37 på ranglisten.

På Gloria GC i Belek førte han med et enkelt slag efter tredje runde. Efter en finalerunde i -3 vandt han i -20 foran landsmanden Matthieu Pavon i -19. Aaron Rai og Sebastian Soderberg delte 3. pladsen i -15, mens Nico Gayger og Romain Langasque delte 5. pladsen i -14.

Flot turnering af Marcus Helligkilde
19-årige Marcus Helligkilde fra Smørum var med i turneringen efter sejren i Turkish Amateur i efteråret. Han gjorde en meget flot figur, og var på en 10. plads inden finalerunden.

En finalerunde i +1 sendte ham tilbage til en 24. plads i -9, men det er nu også et meget flot resultat af den unge amatør.

Turkish Airlines Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk