Med sejr i Turkish Airlines Challenge vandt 23-årige Clément Sordet fra Frankrig sin anden Challenge Tour turnering i karrieren. Den danske amatør Marcus Helligkilde faldt tilbage, men blev flot nr. 24.

Clément Sordet vandt Northern Ireland Open sidste år i sin rookie sæson på Challenge Touren, hvor han sluttede som nr. 37 på ranglisten.

På Gloria GC i Belek førte han med et enkelt slag efter tredje runde. Efter en finalerunde i -3 vandt han i -20 foran landsmanden Matthieu Pavon i -19. Aaron Rai og Sebastian Soderberg delte 3. pladsen i -15, mens Nico Gayger og Romain Langasque delte 5. pladsen i -14.

Flot turnering af Marcus Helligkilde
19-årige Marcus Helligkilde fra Smørum var med i turneringen efter sejren i Turkish Amateur i efteråret. Han gjorde en meget flot figur, og var på en 10. plads inden finalerunden.

En finalerunde i +1 sendte ham tilbage til en 24. plads i -9, men det er nu også et meget flot resultat af den unge amatør.

.
.

Turkish Airlines Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.