Challenge TourMarcus Helligkilde i top-10 inden finalerunden

Marcus Helligkilde i top-10 inden finalerunden

Den 19-årige amatør Marcus Helligkilde fra Smørum fortsætter med at imponere i Challenge Tour turneringen Turkish Airlines Challenge på Gloria GC i Belek.

Efter anden runde var han nr. 20 i -5. Han har lavet 11 birdies i de første to runder, og i tredje runde lavede han så otte birdies og tre bogeys for en flot runde i -5.

Det gav ti pladsers fremgang til en delt 10. plads i -10 inden finalerunden.

Sordet fører med to slag
Clément Sordet (billedet) fører i -17 foran Sebastian Soderberg i -15.

Jens Dantorp gik dagens bedste runde i -8 efter bl.a. en hole-in-one på 15. hul. Dantorp deler 3. pladsen i -13 med Aaron Rai og Matthieu Pavon.

Turkish Airlines Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk