PopulærtLPGAVerdensranglistens nr. 20 jagter sin første sejr

Verdensranglistens nr. 20 jagter sin første sejr

31-årige Gerina Piller er nr. 20 på verdensranglisten, men har endnu aldrig vundet på LPGA. Eller for den sags skyld på mindre tours.

Hun har dog selvsagt haft mange gode resultater, og har været på det amerikanske Solheim Cup hold de seneste to gange. Nu spiller hun med om sejren i Volunteers of America Texas Shootout, der blev forsinket af torden.

Piller nåede at blive færdig med anden runde og fører i -10 foran Eun-Hee Ji i -9. Mi Jung Hur, der førte efter første runde, er alene på 3. pladsen i -8 efter 12 huller i -3.

Gerina Piller er i øvrigt gift med PGA Tour spilleren Martin Piller.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Volunteers of America Texas Shootout presented by JTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk