Korn Ferry TourCappelen rykkede 44 pladser frem i Panama

Cappelen rykkede 44 pladser frem i Panama

På trods af en dårlig start rykkede Sebastian Cappelen 43 pladser frem i fredagens anden runde, og klarede akkurat cuttet i Panama Clara Championship.

Lørdag rykkede han så yderligere 44 pladser frem til en 18. plads i -2, da han efter fire afsluttende birdies gik runden i -4. Cappelen lavede hele ni birdies på runden, men også tre bogeys og en dobbeltbogey.

Curtis Thompson fører kun med to slag
Curtis Thompson førte med fem slag inden weekendens finalerunder, men efter en runde i +2 er forspringet nu kun på to slag.

Thompson fører i -8 foran Greg Eason, Ryan Armour og Wesley Bryan i -6, mens Kyle Thompson og Jonathan Fricke deler 5. pladsen i -5.

I videoen ovenfor ses højdepunkter fra tredje runde.

Panama Claro Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk