Korn Ferry TourCappelen rykkede 44 pladser frem i Panama

Cappelen rykkede 44 pladser frem i Panama

På trods af en dårlig start rykkede Sebastian Cappelen 43 pladser frem i fredagens anden runde, og klarede akkurat cuttet i Panama Clara Championship.

Lørdag rykkede han så yderligere 44 pladser frem til en 18. plads i -2, da han efter fire afsluttende birdies gik runden i -4. Cappelen lavede hele ni birdies på runden, men også tre bogeys og en dobbeltbogey.

Curtis Thompson fører kun med to slag
Curtis Thompson førte med fem slag inden weekendens finalerunder, men efter en runde i +2 er forspringet nu kun på to slag.

Thompson fører i -8 foran Greg Eason, Ryan Armour og Wesley Bryan i -6, mens Kyle Thompson og Jonathan Fricke deler 5. pladsen i -5.

I videoen ovenfor ses højdepunkter fra tredje runde.

Panama Claro Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk