Korn Ferry TourCappelen klarede cuttet trods dårlig start

Cappelen klarede cuttet trods dårlig start

Efter en skuffende første runde i +3 var Sebastian Cappelen nr. 105 i sæsonens første Web.com Tour turnering, men han fik kæmpet sig videre til wekendens finalerunder.

Cappelen begyndte på 10. hul, og var +3 på runden efter 5 huller, men fem birdies og en enkelt bogey senere endte det med en runde i -1. Dermed rykkede han 43 pladser frem til en 62. plads i +2, hvilket blev cutgrænsen.

Thompson foran trick shot ekvilibrist
I toppen af leaderboardet har Curtis Thompson en ganske solid føring på hele fem slag. Med dagens bedste runde i -6 på Panama GC fører han i -10 foran Oscar Fraustro, Martin Flores og Wesley Bryan -5.

Wesley Bryan på den delte andenplads er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy.

Curtis Thompsons storebror er Nicholas Thompson, der spiller på PGA Tour, mens hans lillesøster er Lexi Thompson, der trods sine blot 20 år allerede har vundet seks LPGA turneringer og to Ladies European Tour turneringer.

I videoen ovenfor ses højdepunkter fra anden runde.

Panama Claro Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk