Korn Ferry TourCappelen klarede cuttet trods dårlig start

Cappelen klarede cuttet trods dårlig start

Efter en skuffende første runde i +3 var Sebastian Cappelen nr. 105 i sæsonens første Web.com Tour turnering, men han fik kæmpet sig videre til wekendens finalerunder.

Cappelen begyndte på 10. hul, og var +3 på runden efter 5 huller, men fem birdies og en enkelt bogey senere endte det med en runde i -1. Dermed rykkede han 43 pladser frem til en 62. plads i +2, hvilket blev cutgrænsen.

Thompson foran trick shot ekvilibrist
I toppen af leaderboardet har Curtis Thompson en ganske solid føring på hele fem slag. Med dagens bedste runde i -6 på Panama GC fører han i -10 foran Oscar Fraustro, Martin Flores og Wesley Bryan -5.

Wesley Bryan på den delte andenplads er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy.

Curtis Thompsons storebror er Nicholas Thompson, der spiller på PGA Tour, mens hans lillesøster er Lexi Thompson, der trods sine blot 20 år allerede har vundet seks LPGA turneringer og to Ladies European Tour turneringer.

I videoen ovenfor ses højdepunkter fra anden runde.

Panama Claro Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk