Korn Ferry TourCappelen på Web.com Tour efter 63'er

Cappelen på Web.com Tour efter 63’er

Sebastian Cappelen mistede sit fulde Web.com Tour kort sidste år, så han er ikke længere kvalificeret til alle turneringer. Han må derfor igennem kvalifikationsturneringer.

Mandag deltog han i kvalifikationen til denne uges Chitimacha Louisiana Open presented by NACHER, og Cappelen spillede sig til en plads i feltet.

Efter en flot runde i -8 på OakWing GC sluttede han på 3. plads. De seks bedste i -7 eller bedre fik en plads i ugens Web.com Tour turnering.

Brad Hopfinger og Sebastian Vazquez var bedst med runder i -9.

Chitimacha Louisiana Open – Open Qualifier OakWing, resultat

Der blev også spillet om seks pladser på Links On The Bayou, og resultatet fra den kvalifikation kan ses her.

Det lykkedes ikke for Steen Tinning og Therese O’Hara
Mandag deltog Steen Tinning i Champions Tour kvalifikationen, mens Therese O’Hara deltog i LPGA kvalifikationen.

Det lykkedes dem dog ikke at kvalificere sig. Tinning var ét slag fra omspil mens Therese tabte omspil om den sidste plads.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk