PGA Tour ChampionsTinning var ét slag fra omspil i Champions Tour kval.

Tinning var ét slag fra omspil i Champions Tour kval.

Steen Tinning deltog i mandagens kvalifikation til ugens Champions Tour turnering, men desværre sluttede han ét slag fra omspil om en plads i feltet.

Kvalifikationen til Tucson Conquistadores Classic blev spillet over 18 huller. De seks bedste kvalificerede sig.

Steen Tinning gik runden i -2, og sluttede på en delt 8. plads. Blot ét slag fra en delt 4. plads, hvor fire spillere var i omspil om tre pladser.

På sin blog skriver Steen Tinning, at han kæmpede med spillet. Han ramte kun 9 greens in regulation, men putteren holdt ham inde i kampen. Han havde flere gode birdiemuligheder, og er naturligvis skuffet, men tager det positive med sig videre.

De kommende uger spiller Steen Tinning nogle mindre turneringer i Florida. Den næste Champions Tour kvalifikationsturnering spilles i Mississippi den 29. marts.

Greg Kraft vandt kvalifikationen i -7 foran Miguel Ángel Martin og Jeff Gallagher i -4.

Tucson Conquistadores Classic Monday Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk