PGA Tour ChampionsTinning var ét slag fra omspil i Champions Tour kval.

Tinning var ét slag fra omspil i Champions Tour kval.

Steen Tinning deltog i mandagens kvalifikation til ugens Champions Tour turnering, men desværre sluttede han ét slag fra omspil om en plads i feltet.

Kvalifikationen til Tucson Conquistadores Classic blev spillet over 18 huller. De seks bedste kvalificerede sig.

Steen Tinning gik runden i -2, og sluttede på en delt 8. plads. Blot ét slag fra en delt 4. plads, hvor fire spillere var i omspil om tre pladser.

På sin blog skriver Steen Tinning, at han kæmpede med spillet. Han ramte kun 9 greens in regulation, men putteren holdt ham inde i kampen. Han havde flere gode birdiemuligheder, og er naturligvis skuffet, men tager det positive med sig videre.

De kommende uger spiller Steen Tinning nogle mindre turneringer i Florida. Den næste Champions Tour kvalifikationsturnering spilles i Mississippi den 29. marts.

Greg Kraft vandt kvalifikationen i -7 foran Miguel Ángel Martin og Jeff Gallagher i -4.

Tucson Conquistadores Classic Monday Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk