Korn Ferry TourCappelen missede cuttet på Web.com Tour

Cappelen missede cuttet på Web.com Tour

Sebastian Cappelen missede cuttet i Chitimacha Louisiana Open på Web.com Tour. Julian Etulain og Greg Chalmers deler føringen inden finalerunden.

Anden runde var forsinket, så Cappelen skulle færdigspille runde lørdag. Fredag nåede han 4 huller i -1, der placerede ham som nr. 89 i -2. Det endte desværre med en runde i +2, og i samlet +1 var han fem slag fra at klare cuttet.

Man nåede at indhente det tabte, så tredje runde er færdigspillet.

Etulain og Chalmers fører med ét slag
Julian Etulain og Greg Chalmers deler føringen i -12 foran Joel Dahmen, Ryan Armour, Wesley Bryan og Ryan Brehm i -11.

Wesley Bryan er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy. Wesley Bryan blev nr. 9 på tourskolen til Web.com Tour, og har dermed et fuldt kort i år.

Cappelen kom med via kvalifikationen
Sebastian Cappelen mistede sit fulde Web.com Tour kort sidste år, men kom med i turneringen via mandagens kvalifikationsturnering, hvor han gik -8.

Chitimacha Louisiana Open presented by NACHER, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk