Hoffman fører fortsat Shell Houston Open

Torden medførte halvanden times forsinkelse af Shell Houston Open, så man har ikke helt nået at færdigspille anden runde.

Charley Hoffman nåede i klubhuset, og fører i -10 foran Jamie Lovemark, Chez Reavie, Dustin Johnson, Roberto Castro og Jamie Donaldson i -8.

Af de nævnte nåede Castro og Donaldson kun at spille 15 huller, så de kan ændre lidt på stillingen i toppen.

Will MacKenzie er alene på 7. pladsen foran fem spillere i -6.

Stenson, Spieth og Mickelson på 20. pladsen
Rickie Fowler er nr. 13 i -5, mens Henrik Stenson, Jordan Spieth, Patrick Reed og Phil Mickelson deler 20. pladsen i -4.

.
.

Cutgrænsen ligger pt. på -1, men den kan rykke sig. Som nr. 68 i -1 ligger Sergio Garcia lige på grænsen, og han kan ikke selv afgøre sin skæbne. Rafa Cabrera Bello er -1 efter 16 huller.

Derimod kommer Tony Finau i par, Steve Stricker i +1, Lee Westwood i +4 og Louis Oosthuizen i +6 ikke med i weekenden.

En ekstra bonus til vinderen
Hvis vinderen ikke allerede er kvalificeret til Masters i næste uge, så er Shell Houston Open sidste mulighed, da vinderen får en plads i årets første major.

C More Golf sender direkte fra Shell Houston Open. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shell Houston Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.