PopulærtPGA TourHoffman fører fortsat Shell Houston Open

Hoffman fører fortsat Shell Houston Open

Torden medførte halvanden times forsinkelse af Shell Houston Open, så man har ikke helt nået at færdigspille anden runde.

Charley Hoffman nåede i klubhuset, og fører i -10 foran Jamie Lovemark, Chez Reavie, Dustin Johnson, Roberto Castro og Jamie Donaldson i -8.

Af de nævnte nåede Castro og Donaldson kun at spille 15 huller, så de kan ændre lidt på stillingen i toppen.

Will MacKenzie er alene på 7. pladsen foran fem spillere i -6.

Stenson, Spieth og Mickelson på 20. pladsen
Rickie Fowler er nr. 13 i -5, mens Henrik Stenson, Jordan Spieth, Patrick Reed og Phil Mickelson deler 20. pladsen i -4.

Cutgrænsen ligger pt. på -1, men den kan rykke sig. Som nr. 68 i -1 ligger Sergio Garcia lige på grænsen, og han kan ikke selv afgøre sin skæbne. Rafa Cabrera Bello er -1 efter 16 huller.

Derimod kommer Tony Finau i par, Steve Stricker i +1, Lee Westwood i +4 og Louis Oosthuizen i +6 ikke med i weekenden.

En ekstra bonus til vinderen
Hvis vinderen ikke allerede er kvalificeret til Masters i næste uge, så er Shell Houston Open sidste mulighed, da vinderen får en plads i årets første major.

C More Golf sender direkte fra Shell Houston Open. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shell Houston Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk