Korn Ferry TourCappelen er fortsat med i toppen på Web.com Tour

Cappelen er fortsat med i toppen på Web.com Tour

Efter en flot første runde i -7 var Sebastian Cappelen på en delt 3. plads ved BMW Charity Pro-Am, men nærmest som ventet faldt han tilbage i anden runde.

Ugens Web.com Tour turnering spilles som en Pro-Am på tre baner, så der er cut efter lørdagens tredje runde. De tre baner er The Reserve at Lake Keowee (LK), The Preserve at Verdae (PV) og Thornblade Club (TC)

I anden runde spillede Cappelen den sværere PV bane. Med en runde i -2 holdt han sig fremme i toppe af leaderboardet, hvor han nu er på en 12. plads i -9.

Matt Fast og Cheng Tsung Pan deler føringen i -13 foran Brandon Hagy og Matt Atkins i -12.

Cappelen spiller i øvrigt sammen med Matt Atkins i de første tre runder.

BMW Charity Pro-Am Presented by Synnex Corporation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk