Korn Ferry TourCappelen er fortsat med i toppen på Web.com Tour

Cappelen er fortsat med i toppen på Web.com Tour

Efter en flot første runde i -7 var Sebastian Cappelen på en delt 3. plads ved BMW Charity Pro-Am, men nærmest som ventet faldt han tilbage i anden runde.

Ugens Web.com Tour turnering spilles som en Pro-Am på tre baner, så der er cut efter lørdagens tredje runde. De tre baner er The Reserve at Lake Keowee (LK), The Preserve at Verdae (PV) og Thornblade Club (TC)

I anden runde spillede Cappelen den sværere PV bane. Med en runde i -2 holdt han sig fremme i toppe af leaderboardet, hvor han nu er på en 12. plads i -9.

Matt Fast og Cheng Tsung Pan deler føringen i -13 foran Brandon Hagy og Matt Atkins i -12.

Cappelen spiller i øvrigt sammen med Matt Atkins i de første tre runder.

BMW Charity Pro-Am Presented by Synnex Corporation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk