Epson TourStephanie klarede cuttet på Symetra Tour

Stephanie klarede cuttet på Symetra Tour

Efter fem missede cuts er Stephanie Bertelsen med i finalerunden af ugens Symetra Tour turnering, hvor hun er eneste danske deltager.

Efter første runde i +4 var hun nr. 85, hvilket var to slag fra den projekterede cutgrænse. Anden runde gik hun i +2 under svære betingelser med regn og blæst, hvilket rækker til en 49. plads i +6.

Prima Thammaraks og Laura Wern deler føringen i -6 foran svenske Madelene Sagstrom i -3.

Sagstrom er én sejr fra et LPGA kort
23-årige Sagstrom fører Symetra Tour ranglisten efter en imponerende sæsonstart med to sejre, en 2. plads, en 3. plads og en 5. plads i de første fem turneringer!

Hun missede cuttet i sidste uge, men vinder hun endnu en turnering i år, så får hun et LPGA kort med det samme, da man rykker op, hvis man vinder tre turneringer i samme sæson.

Gosling’s Dark’n Stormy Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk