Korn Ferry TourCappelen er nr. 3 på Web.com Tour

Cappelen er nr. 3 på Web.com Tour

Sebastian Cappelen fik en forrygende start på BMW Charity Pro-Am, hvor han er på en 3. plads efter første runde.

Ugens Web.com Tour turnering spilles som en Pro-Am på tre baner, så der er cut efter lørdagens tredje runde. De tre baner er The Reserve at Lake Keowee (LK), The Preserve at Verdae (PV) og Thornblade Club (TC)

Sebastian Cappelen spillede LK i første runde. Han lavede en eagle og fem birdies, hvilket giver ham en delt 3. plads i -7.

Byron Smith og Matt Fast deler føringen efter runder i -8 på TC.

Da der spilles tre baner, kan scores ikke direkte sammenlignes. I anden runde skal Cappelen spile PV, som blev spillet som den sværeste af de tre baner i første runde.

BMW Charity Pro-Am Presented by Synnex Corporation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk