Korn Ferry TourCappelen er nr. 3 på Web.com Tour

Cappelen er nr. 3 på Web.com Tour

Sebastian Cappelen fik en forrygende start på BMW Charity Pro-Am, hvor han er på en 3. plads efter første runde.

Ugens Web.com Tour turnering spilles som en Pro-Am på tre baner, så der er cut efter lørdagens tredje runde. De tre baner er The Reserve at Lake Keowee (LK), The Preserve at Verdae (PV) og Thornblade Club (TC)

Sebastian Cappelen spillede LK i første runde. Han lavede en eagle og fem birdies, hvilket giver ham en delt 3. plads i -7.

Byron Smith og Matt Fast deler føringen efter runder i -8 på TC.

Da der spilles tre baner, kan scores ikke direkte sammenlignes. I anden runde skal Cappelen spile PV, som blev spillet som den sværeste af de tre baner i første runde.

BMW Charity Pro-Am Presented by Synnex Corporation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk