PopulærtPGA TourCrane foran Spieth, Garcia, Koepka og Cauley

Crane foran Spieth, Garcia, Koepka og Cauley

Efter en runde i -7 overtog Ben Crane føringen i AT&T Byron Nelson på TPC Four Seasons Resort Las Colinas i Dallas inden finalerunderne.

Ben Crane fører i -12 og er kun ét slag foran Jordan Spieth, Sergio Garcia, Brooks Koepka og Bud Cauley i -11. Wes Roach er alene på 6. pladsen i -10.

Dustin Johnson, Matt Kuchar og svenske Freddie Jacobson er blandt spillerne på en delt 8. plads i -8.

Jordan Spieth kommer fra Dallas, og fik sin PGA Tour debut i turneringen som 16-årig amatør i 2010, hvor han blev nr. 16.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AT&T Byron Nelson, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk