Sunshine TourBurmester overtog føringen i Investec Cup

Burmester overtog føringen i Investec Cup

Dean Burmester er sikker på at vinde Chase to Investec Cup ranglisten, og nærmer sig også sin femte Sunshine Tour sejr det seneste år.

Efter første runde af Investec Cup var Dean Burmester på 7. pladsen og tre slag efter George Coetzee.

Med en bogeyfri runde i -7 overtog Burmester føringen i -9 foran Brandon Stone i -8, mens Haydn Porteous og Jacques Blaauw deler 3. pladsen i -7.

Richard Sterne er alene på 5. pladsen i -5, mens George Coetzee faldt tilbage til en delt 9. plads i -1, da han gik anden runde i +4.

Fire sejre og syv top-10 placeringer
Dean Burmester er sikker på at vinde Chase to Investec Cup ranglisten og en bonus på ca. 1,77 mio. kroner, hvilket det kan læses mere om i denne artikel på 19hul.dk.

Det seneste år har han vundet fire turneringer på Sunshine Tour, og haft yderligere syv top-10 placeringer.

Viasat sender direkte fredag og lørdag
Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 12 – 15 og lørdag fra kl. 11 – 15 med engelske kommentatorer.

Investec Cup, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk