Sunshine TourBurmester overtog føringen i Investec Cup

Burmester overtog føringen i Investec Cup

Dean Burmester er sikker på at vinde Chase to Investec Cup ranglisten, og nærmer sig også sin femte Sunshine Tour sejr det seneste år.

Efter første runde af Investec Cup var Dean Burmester på 7. pladsen og tre slag efter George Coetzee.

Med en bogeyfri runde i -7 overtog Burmester føringen i -9 foran Brandon Stone i -8, mens Haydn Porteous og Jacques Blaauw deler 3. pladsen i -7.

Richard Sterne er alene på 5. pladsen i -5, mens George Coetzee faldt tilbage til en delt 9. plads i -1, da han gik anden runde i +4.

Fire sejre og syv top-10 placeringer
Dean Burmester er sikker på at vinde Chase to Investec Cup ranglisten og en bonus på ca. 1,77 mio. kroner, hvilket det kan læses mere om i denne artikel på 19hul.dk.

Det seneste år har han vundet fire turneringer på Sunshine Tour, og haft yderligere syv top-10 placeringer.

Viasat sender direkte fredag og lørdag
Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 12 – 15 og lørdag fra kl. 11 – 15 med engelske kommentatorer.

Investec Cup, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk