PopulærtLadies European TourFlot start af Nanna i forsinket LET turnering

Flot start af Nanna i forsinket LET turnering

Første runde af World Ladies Championship i Kina blev forsinket af kraftig regn og torden. Ingen af de fire danskere nåede at blive færdige med første runde.

Nogle nåede at komme i klubhuset inden spillet blev indstillet for dagen heriblandt Han Sol Ji, som fører i -4. Den 19-årige sydkoreaner er ét slag bedre end Ji Hyun Oj (efter 13 huller), Anne-Lise Caudal (11 huller) og Ye-Na Chung (8 huller).

Han Sol Ji - Foto: Ladies European Tour
Han Sol Ji – Foto: Ladies European Tour

Nanna er -2 efter 6 huller
Nanna Koerstz Madsen har fået en forrygende start, og er på en delt 5. plads -2 efter blot 6 huller.

Emily Kristine Pedersen nåede at spille 8 huller i +2, hvilket placerer hende som nr. 33, mens Nicole Broch Larsen er nr. 53 i +3 efter 10 huller.

Malene Jørgensen nåede at spille 11 huller. Desværre fik hun en skrækkelig afslutning med tre bogyes og en 11’er på par-5 hullet 11., hvilket placerer hende som nr. 109 i +8.

Danmark med Nicole og Emily er nr. 7
Sideløbende med den individuelle turnering spilles også en landsholdsturnering for tomandshold.

Nicole og Emily repræsenterer Danmark, og de er pt. på en 7. plads. Der kan læses mere om holdturneringen nedenfor.

World Ladies Championship, leaderboard

Tre turneringer på Mission Hills
World Ladies Championship spilles på Mission Hills Resort Dongguan, Olazabal Course. Der er tre turneringer i turneringen.

Den primære er en individuel turnering som alle andre, men der spilles også en landsholdsturnering for to-mandshold. De fire amatører i feltet spiller også deres egen turnering.

Landsholdene er udtaget på baggrund af placering på verdensranglisten. Her er Nicole Broch Larsen bedst som nr. 65 foran Nanna Koerstz Madsen, der er nr. 109.

Emily Kristine Pedersen er tredje bedste dansker som nr. 111, men da holdene blev udtaget var Emily foran Nanna, hvorfor Emily repræsenterer Danmark sammen med Nicole.

Præmiesum på $ 800.000
Efter de første to runder klarer top-60 og lige cuttet i den individuelle turnering. Top-10 i holdkonkurrencen klarer også cuttet, så en spiller der misser cuttet i den individuelle turnering skal måske alligevel spille med i weekenden.

Der spilles om en præmiesum på $ 800.000, heraf de $ 700.000 i den individuelle turnering og $ 100.000 i holdturneringen.

Han Sol Ji, der fører den individuelle turnering, er ikke på holdet for Sydkorea. De fører dog alligevel i -4 da begge deres spillere er -2 på runden.

Kina og Taiwan deler 2. pladsen i -1, mens Danmark med Nicole og Emily er nr. 7 i +5.

World Ladies Championship – hold, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk