Sunshine TourGeorge Coetzee fører Investec Cup finalen

George Coetzee fører Investec Cup finalen

George Coetzee fik den bedste start på Sunshine Tour turneringen Investec Cup, hvor 16 spillere kæmper om en bonuspulje på 4,4 mio. kroner.

Coetzee, der blev nr. 57 i WGC – Cadillac Championship, gik første runde på Millvale Private Retreat i -5, hvilket er ét slag bedre end Jacques Blaauw i -4.

Mark Williams, Ross McGowan, Haydn Porteous og Brandon Stone deler 3. pladsen i -3, mens Dean Burmester er alene på 7. pladsen i -2.

Dean Burmester
Dean Burmester

Alle på nær Burmester spiller om 2. pladsen
Det er finalen på Chase to Investec Cup, som Dean Burmester er sikker på at vinde, hvilket der kan læses mere om i denne artikel på 19hul.dk.

Coetzee begynder turneringen som nr. 5 på ranglisten, og med en sejr vil han få andenpladsen i Chase to Investec Cup.

Som nævnt kan ingen indhente Dean Burmester, som har haft fire sejre og yderligere syv top-10 placeringer det seneste år.

Viasat sender direkte fredag og lørdag
Turneringen spilles fra onsdag til lørdag. Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 12 – 15 og lørdag fra kl. 11 – 15 med engelske kommentatorer.

Investec Cup, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk