PopulærtPGA TourNæsten out - Mickelson slog under et hegn

Næsten out – Mickelson slog under et hegn

Phil Mickelson missede cuttet i Farmers Insurance Open efter tre afsluttende bogeys, og undervejs var han også i store problemer.

Mickelson begyndte på 10. hul, og noget af det mest spektakulære på runden skete på 18. hul, hvor han var meget tæt på at slå sit andetslag out of bounds.

Bolden lå under et hegn, som det kan ses i videoen ovenfor, men dommeren fastslog at bolden var inde på banen – med omkring en dimple!

For at få bolden tilbage i spil stod Mickelson på den anden side af hegnet dvs. udenfor banen, og med en hybrid fik han slået bolden ned i greenbunkeren.

Mickelson lavede dog en dobbeltbogey på hullet, og missede cuttet med ét slag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk