PopulærtPGA TourNæsten out - Mickelson slog under et hegn

Næsten out – Mickelson slog under et hegn

Phil Mickelson missede cuttet i Farmers Insurance Open efter tre afsluttende bogeys, og undervejs var han også i store problemer.

Mickelson begyndte på 10. hul, og noget af det mest spektakulære på runden skete på 18. hul, hvor han var meget tæt på at slå sit andetslag out of bounds.

Bolden lå under et hegn, som det kan ses i videoen ovenfor, men dommeren fastslog at bolden var inde på banen – med omkring en dimple!

For at få bolden tilbage i spil stod Mickelson på den anden side af hegnet dvs. udenfor banen, og med en hybrid fik han slået bolden ned i greenbunkeren.

Mickelson lavede dog en dobbeltbogey på hullet, og missede cuttet med ét slag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

Peter Launer Bæk er ny mand i front

Det er ikke ofte, at en professionel golfturnering bliver ført færre slag under par efter anden runde end første. Det er ikke desto mindre...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk