PopulærtPGA TourBrendan Steele fører i -8 efter 13 huller

Brendan Steele fører i -8 efter 13 huller

Første runde af Valero Texas Open var knap begyndt, før spillet blev indstillet på grund af et kraftigt regnvejr. Vejret blev bedre ud på dagen, men næsten halvdelen af feltet nåede ikke at blive færdige med første runde.

Brendan Steele nåede at lave otte birdies på 13 huller, og fører i -8.

Charley Hoffman er førende i klubhuset, da han er alene på andenpladsen i -6. Stuart Appleby og Peter Malnati deler 3. pladsen efter runder i -5. Malnati har ellers misset cuttet i sine seneste syv turneringer og i ni af de seneste ti.

Brandt Snedeker efter 14 huller og Patrick Reed efter 13 huller er på en delt 5. plads i -4.

Zach Johnson og Luke Donald er på en delt 9. plads i -3, mens nyprofessionelle Bryson DeChambeau er langt tilbage på en 110 plads i +2.

Den forsvarende mester Jimmy Walker fik en dårlig start med en runde i +3, der placerer ham som nr. 126.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Valero Texas Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk