PopulærtPGA TourBrendan Steele fører i -8 efter 13 huller

Brendan Steele fører i -8 efter 13 huller

Første runde af Valero Texas Open var knap begyndt, før spillet blev indstillet på grund af et kraftigt regnvejr. Vejret blev bedre ud på dagen, men næsten halvdelen af feltet nåede ikke at blive færdige med første runde.

Brendan Steele nåede at lave otte birdies på 13 huller, og fører i -8.

Charley Hoffman er førende i klubhuset, da han er alene på andenpladsen i -6. Stuart Appleby og Peter Malnati deler 3. pladsen efter runder i -5. Malnati har ellers misset cuttet i sine seneste syv turneringer og i ni af de seneste ti.

Brandt Snedeker efter 14 huller og Patrick Reed efter 13 huller er på en delt 5. plads i -4.

Zach Johnson og Luke Donald er på en delt 9. plads i -3, mens nyprofessionelle Bryson DeChambeau er langt tilbage på en 110 plads i +2.

Den forsvarende mester Jimmy Walker fik en dårlig start med en runde i +3, der placerer ham som nr. 126.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Valero Texas Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk