Korn Ferry TourUdmærket start af Cappelen i Mexico

Udmærket start af Cappelen i Mexico

Sebastian Cappelen fik en udmærket start på Web.com Tour turneringen El Bosque Mexico Championship, selvom han lavede en dobbeltbogey på sidste hul.

Cappelen begyndte på 10. hul, og var +1 efter to birdies og tre bogeys på de første 9 huller. Efter fem birdies og en enkelt bogey var han -3 efter 17 huller og lige udenfor top-10. Desværre lavede han en dobbeltbogey på sidste hul, så han er nr. 41 i -1.

Brian Campbell fører i -7 foran Richy Werenski, Ryan Brehm, Matt Fast og Brad Fritsch i -6.

El Bosque Mexico Championship presented by Innova, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk