PopulærtPGA TourOptakt til Valero Texas Open på C More Golf

Optakt til Valero Texas Open på C More Golf

Touren drager til San Antonio denne uge, hvor den 3. ældste turnering på PGA Touren, Valero Texas Open, afvikles.

Med sidste uges sejr til sydafrikaneren Branden Grace, er der nu flere internationale (12) vindere end amerikanske (11) på PGA Touren denne sæson.

Skulle den tendens holde, vil det være første gang siden 2004, at amerikanerne kommer i undertal på eget kontinent.

Spillerne skal fra torsdag tackle Greg Normans design, TPC San Antonio, der har lagt græs til Texas Open siden 2010, og i øvrigt har bragt tre amerikanske og tre internationale sejre.

Der er stadig ingen spillere, som succesrigt har forsvaret deres sejre fra sidste sæson, men måske ændrer lokale Jimmy Walker på det.

Hold øje med:

  • Jimmy Walker – Forsvarende mester. Mangler endnu at strikke fire gode runder sammen denne sæson, men i stand til at skyde rigtig lavt. Kan sove i sin egen seng under turneringen, en fordel som ikke kan undervurderes.
  • Charley Hoffman – Kun én (1) spiller har højere 4R gennemsnitsscore end Hoffman. Banker konstant på døren og har aldrig Misset Cuttet i Texas Open. En eller anden søndag må det da lykkes for Charley.
  • Branden Grace – Wow for en finalerunde han spillede i søndags! To spillere er allerede lykkedes med at sejre to uger i træk denne sæson, og når Grace desuden er højest rangeret spiller i turneringen, ligger den lige til højrebenet.
  • Long Shot: Bryson DeChambeau – og Wow for en debut som professionel (T4)! DeChambeau beviste han er andet end en smart sixpence med en mystificerende teoretisk tilgang til golf. “The next Big thing?” – Ja, hvorfor ikke.❞

Jesper Knudsen

CMore_Valero16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk