PopulærtDP World TourBlot seks spillere i par eller bedre på Mauritius

Blot seks spillere i par eller bedre på Mauritius

Siddikur Rahman fra Bangladesh fører med et enkelt slag inden finalerunden af AfrAsia Bank Mauritius Open. Det er uden dansk deltagelse, da både Lasse Jensen og Søren Hansen missede cuttet.

Jeunghun Wang
Jeunghun Wang

Rahman gik tredje runde i -3, og fører i -7 foran Jeunghun Wang i -6. Wang, der vandt Trophée Hassan II i sidste uge, var i -7 efter 14 huller, men lavede bogeys på 15. og 16. hul inden han afsluttede runden med en birdie.

Dodt kollapsede på bag-ni
Andrew Dodt førte med tre slag efter tredje runde, men efter en runde i +5 deler han nu 3. pladsen i -3 med Nicolas Colsaerts, der var rundt i +1.

Dodt var -2 efter for-ni og en overgang førte han med hele fem slag. På bag-ni gik det dog galt med tre bogeys og to dobbeltbogeys.

Scott Hend er nr. 5 i -1 og Brandon Stone nr. 6 i par, så der er blot seks spillere i par eller bedre efter tre runder. Stone gik dagens bedste runde i -4.

Mange havde det svært i blæsten ved det Indiske Ocean. Jaco Van Zyl gik +5 og faldt tilbage til en 25. plads i +4, mens den forsvarende mester George Coetzee er nr. 54 i +8 efter en runde i +7.

Læs mere om banen i rejseartiklen på 19hul.dk
Der spilles på den Ernie Els designede Four Seasons GC at Anihita, som der kan læses mere om i denne rejseartikel af Kim Boje.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AfrAsia Bank Mauritius Open, leaderboard

Nicolas Colsaerts
Nicolas Colsaerts

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk