PopulærtLadies European TourNanna Koerstz Madsen holder fast i top-10

Nanna Koerstz Madsen holder fast i top-10

Nanna Koerstz Madsen er fortsat nr. 8 i Buick Championship, hvor verdensranglistens nr. 10 og 18 fortsat deler føringen inden finalerunden.

Nanna var nr. 8 i -4 efter anden runde, og på trods af en runde i +1, så fastholdt hun sin 8. plads men nu i -3. Hun havde tre birdies og fire bogeys på scorekortet i tredje runde.

Nicole Broch Larsen var rundt i +4 på sin 23 års fødselsdag, og faldt 9 pladser tilbage til en 36. plads i +5. Malene Jørgensen brugte ét slag mere på Shanghai Qizhong Garden Golf i Kina, så hun faldt tilbage til en 41. plads i +6 efter sin runde i +5.

Emily Kristine Pedersen deltog også, men trak sig efter første runde på grund af sygdom.

Na Yeon Choi - Foto: Ladies European Tour
Na Yeon Choi – Foto: Ladies European Tour

Feng og Choi fører med to slag
Helt i toppen er det fortsat et parløb mellem den forsvarende mester Shanshan Feng og Na Yeon Choi. Begge var rundt i -2, så de deler føringen i -9 foran Beth Allen i -7 og Florentyna Parker i -6.

Georgria Hall og Wei Wei Zhang deler 5. pladsen i -5.

Shanshan Feng er nr. 10 på verdensranglisten, mens Na Yeon Choi er nr. 18.

Der spilles om en præmiesum på $ 600.000 svarende til ca. € 525.000.

Buick Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk