PopulærtLadies European TourNanna Koerstz Madsen holder fast i top-10

Nanna Koerstz Madsen holder fast i top-10

Nanna Koerstz Madsen er fortsat nr. 8 i Buick Championship, hvor verdensranglistens nr. 10 og 18 fortsat deler føringen inden finalerunden.

Nanna var nr. 8 i -4 efter anden runde, og på trods af en runde i +1, så fastholdt hun sin 8. plads men nu i -3. Hun havde tre birdies og fire bogeys på scorekortet i tredje runde.

Nicole Broch Larsen var rundt i +4 på sin 23 års fødselsdag, og faldt 9 pladser tilbage til en 36. plads i +5. Malene Jørgensen brugte ét slag mere på Shanghai Qizhong Garden Golf i Kina, så hun faldt tilbage til en 41. plads i +6 efter sin runde i +5.

Emily Kristine Pedersen deltog også, men trak sig efter første runde på grund af sygdom.

Na Yeon Choi - Foto: Ladies European Tour
Na Yeon Choi – Foto: Ladies European Tour

Feng og Choi fører med to slag
Helt i toppen er det fortsat et parløb mellem den forsvarende mester Shanshan Feng og Na Yeon Choi. Begge var rundt i -2, så de deler føringen i -9 foran Beth Allen i -7 og Florentyna Parker i -6.

Georgria Hall og Wei Wei Zhang deler 5. pladsen i -5.

Shanshan Feng er nr. 10 på verdensranglisten, mens Na Yeon Choi er nr. 18.

Der spilles om en præmiesum på $ 600.000 svarende til ca. € 525.000.

Buick Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk