PopulærtDP World TourHole-in-one af Thomas Bjørn i Abu Dhabi

Hole-in-one af Thomas Bjørn i Abu Dhabi

Thomas Bjørn spiller sin første turnering i Europa Tourens 2016 sæson, og det med en hole-in-one på scorekortet i første runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

Han begyndte på 10. hul, og kom under par med en birdie på 13. hul. På 14. hul lavede Bjørn en tredobbelt bogey, men han kom stærkt tilbage, med en hole-in-one på 15. hul, så han gik de første 9 huller i par.

Bjørn brugte et 6-jern på det 164 meter lange par-3 hul.

Opdateret:
På banens for-ni fortsatte Bjørn det gode spil, og efter en birdie på 5. hul og tre afsluttende birdies gik han første runde i -4, hvilket pt. placerer ham på en 5. plads.

Søren Kjeldsen er også færdig med første runde, og efter fem birdies og to bogeys er han nr. 9 i -3. Morten Ørum Madsen lavede tre birdies og tre bogeys for en runde i par, der placerer ham som nr. 57.

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen er på banen nu.

Amerikansk amatør var bedre end verdens bedste
Amatøren Bryson DeChambeau, der vandt US Amateur 2015, fører i -8 foran Henrik Stenson i -7, mens Rory McIlroy er nr. 3 i -6.

Jordan Spieth er også med helt fremme som nr. 5 i -4, mens Rickie Fowler er nr. 18 i -2.

Viasat Golf og Viaplay.dk sendte direkte torsdag morgen, og sender igen igen fra kl. 12 – 14. Fredag sendes direkte fra kl. 8 – 14, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk