PopulærtPGA TourAdam Scott - se hans rutine inden runden

Adam Scott – se hans rutine inden runden

Det er meget forskelligt, hvordan man forbereder sig inden en runde, men mange har faste rutiner. Der kan dog være afvigelser, hvis man arbejder på noget specielt.

I denne video ses Adam Scotts rutine, som PGA Tour optog under WGC – Bridgestone Invitational 2015.

Dengang brugte han en lang putter, som han forankrede mod kroppen. Det er siden blevet forbudt, og Scott har skiftet til en kort putter.

Indtil videre er det gået forrygende med to sejre og en andenplads i de seneste tre turneringer. Tre gode uger hvor Adam Scott har tjent 22,5 mio. kroner.

Adam Scott ankom en time før sin starttid, og efter en del puts, fortsatte han med det korte spil, inden han slog lange slag på driving rangen.

I en række videoer ser vi nærmere på pro’ernes rutiner før runden, og vi har tidligere vist videoer med Bubba Watson, Dustin Johnson, Jason Day og Jordan Spieth.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Som Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som nyudnævnt Director of Wellness har Colin Montgomerie tjekket og godkendt spillernes hotel under Ryder Cup 2023. Det er der lavet en kort "dokumentar" om,...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 25. september 2023

Solheim Cup var ugens højdepunkt, der sluttede 14 - 14 så som forsvarende mestre behold Europa trofæet. Europa dominerede PING Junior Solheim Cup 2023,...

DM Paragolf 2023

De fem nyeste artikler på 19hul.dk