PopulærtPGA TourBubba Watson - se hans rutine inden runden

Bubba Watson – se hans rutine inden runden

Nogle går direkte til 1. tee og begynder deres runde, mens andre forbereder sig grundigt med en længere rutine.

Ingen er vel i tvivl om vigtigheden af en god træning og opvarmning, selvom nogle springer det over. Men der er mange forskellige måder at forberede sig op på, og de professionelles rutiner er heller ikke ens.

I en række videoer vil vi se nærmere på pro’ernes rutiner før runden, og vi begynder med Bubba Watson.

Videoen er lavet af PGA Tour i august 2015 under WGC – Bridgestone Invitational, hvor han ankom en time før sin starttid.

Bubba begyndte med putteren og diverse træningsredskaber, inden han gik videre til driving rangen. Efter nogle wedgeslag slog han med sit 7-jern, sit 4-jern og derefter sin 7-wood, 3-wood og driveren.

Derefter var det tilbage på puttinggreenen, inden han gik videre til 1. tee og begyndte sin runde.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk