PopulærtPGA TourBubba Watson - se hans rutine inden runden

Bubba Watson – se hans rutine inden runden

Nogle går direkte til 1. tee og begynder deres runde, mens andre forbereder sig grundigt med en længere rutine.

Ingen er vel i tvivl om vigtigheden af en god træning og opvarmning, selvom nogle springer det over. Men der er mange forskellige måder at forberede sig op på, og de professionelles rutiner er heller ikke ens.

I en række videoer vil vi se nærmere på pro’ernes rutiner før runden, og vi begynder med Bubba Watson.

Videoen er lavet af PGA Tour i august 2015 under WGC – Bridgestone Invitational, hvor han ankom en time før sin starttid.

Bubba begyndte med putteren og diverse træningsredskaber, inden han gik videre til driving rangen. Efter nogle wedgeslag slog han med sit 7-jern, sit 4-jern og derefter sin 7-wood, 3-wood og driveren.

Derefter var det tilbage på puttinggreenen, inden han gik videre til 1. tee og begyndte sin runde.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Favorit til en topplacering

22-årige Natacha Høst Husted var i medaljerækken ved første udgave af Smørum Ladies Open. Som amatør. Som professionel har hun netop taget sin første...

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk