PopulærtPGA TourBubba Watson - se hans rutine inden runden

Bubba Watson – se hans rutine inden runden

Nogle går direkte til 1. tee og begynder deres runde, mens andre forbereder sig grundigt med en længere rutine.

Ingen er vel i tvivl om vigtigheden af en god træning og opvarmning, selvom nogle springer det over. Men der er mange forskellige måder at forberede sig op på, og de professionelles rutiner er heller ikke ens.

I en række videoer vil vi se nærmere på pro’ernes rutiner før runden, og vi begynder med Bubba Watson.

Videoen er lavet af PGA Tour i august 2015 under WGC – Bridgestone Invitational, hvor han ankom en time før sin starttid.

Bubba begyndte med putteren og diverse træningsredskaber, inden han gik videre til driving rangen. Efter nogle wedgeslag slog han med sit 7-jern, sit 4-jern og derefter sin 7-wood, 3-wood og driveren.

Derefter var det tilbage på puttinggreenen, inden han gik videre til 1. tee og begyndte sin runde.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk