PopulærtPGA TourJason Day - se hans rutine inden runden

Jason Day – se hans rutine inden runden

Nogle går direkte til 1. tee og begynder deres runde, mens andre har en noget længere rutine inden runden.

I en række videoer vil vi se nærmere på pro’ernes rutiner, og vi har tidligere vist videoer med Bubba Watson og Dustin Johnson.

Nu er turen kommet til Jason Day i videoen ovenfor, som PGA Tour lavede under WGC – Bridgestone Invitational 2015.

Jason Day ankom til banen en time før sin starttid, og begyndte med nogle korte indspil og bunkerslag. Derefter gik han videre til driving range, hvor han slog nogle lidt længere wedgeslag og jernslag.

Efter en lille pause med et kig i baneguiden, arbejdede han videre med de lange jern og køllerne. Inden en tur på putting greenen, slog han nogle flere wedge slag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk