AnbefaletDe 60 damer som kommer med til OL

De 60 damer som kommer med til OL

I sidste uge sluttede kvalifikationen til OL, men tilmeldingsfristen var først mandag i denne uge. Deltagerne har skullet bekræfte deres deltagelse og godkendes af deres hjemlands nationale olympiske komitéer. Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er med for Danmark.

Processen er nu overstået, og nedenfor ses de 60 damer, som kommer med til OL i Rio. Medmindre selvfølgelig at de bliver skadet eller af anden grund melder fra.

Den seneste uges tid er der kommet flere afbud, så der er ændringer på listen fra i sidste uge.

Den olympiske komité i Holland har fravalgt at udtage Christel Boeljon og Anne Van Dam, selvom de begge var kvalificeret – det vender vi tilbage til i en senere artikel! New Zealand har ikke udtaget Cathryn Bristow, mens Dottie Ardina fra Filippinerne har meldt afbud. Dermed er Victoria Lovelady fra Brasilien, Stephanie Meadow fra Irland samt Maha Haddioui fra Marokko kommet med i feltet.

OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august. Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august. Det er individuelle turneringer, så der er ingen holdkonkurrence.

Fire fra Sydkorea og tre fra USA
Hvis et land flere end to spillere i top-15 på verdensranglisten, så kan holdet få op til fire spillere med til OL. Sydkorea havde hele seks spillere i top-15 så Inbee Park, Sei Young Kim, Amy Yang og In Gee Chun har kvalificeret sig.

USA har tre spillere i top-15, så Lexi Thompson, Stacy Lewis og Gerina Piller kommer med fra USA.

Nedenfor ses en liste over de 60 spillere. Listen kan også ses på IGF’s hjemmeside.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk