AnbefaletNu flyver Bubba rundt på golfbanen med en Jetpack

Nu flyver Bubba rundt på golfbanen med en Jetpack

De fleste husker helt sikkert videoen med Bubba Watsons hovercraft, der svævede rundt på golfbanen. Den blev lavet i 2013 i et samarbejde mellem Bubba og Oakley, der mest er kendt for deres briller og tøj.

Dengang var målet at skabe en viral video. Det lykkedes, så nu har man gjort det igen.

Denne gang med Bubba’s Jetpack, som kan ses i videoen ovenfor. Man ser dog ikke, at Bubba Watson selv flyver i denne Jetpack, men sjovt ser det ud.

Bubba’s Jetpack er lavet af firmaet Martin Jetpack. På deres hjemmeside, www.martinjetpack.com, kan man læse mere og reservere sin egen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk