PopulærtLadies European TourSofie Kibsgaard Nielsen kan ikke blive Årets rookie 2024 på LET

Sofie Kibsgaard Nielsen kan ikke blive Årets rookie 2024 på LET

Sofie Kibsgaard Nielsen vandt LET Access Series 2023 ranglisten, og blev også Årets rookie på udviklingstouren under Ladies European Tour. Men hun han ikke blive Årets rookie på LET i år.

Top-6 på LETAS kvalificerede sig til LET, og med sine tre sejre ville mange nok have Sofie Kibsgaard Nielsen som favorit til at blive Årets rookie 2024 på LET. Men det er en hæder hun ikke kan vinde, da hun også var medlem af LET i 2023.

Så selvom Sofie kun spillede to LET turneringer, med et misset cut i Aramco Team Series – London og en 49. plads i Lacoste Ladies Open de France, så var 2023 hendes år som rookie, og hun fremgik også af ranglisterne. Trichat Cheenglab vandt både Race to Costa del Sol og blev Årets rookie 2023 på LET.

Fire af de seks der fik kortet via LETAS er rookies i 2024, da det kun er Sofie Kibsgaard Nielsen og Gemma Clews som tidligere har været medlem.

Sofie Kibsgaard Nielsen med LETAS trofæet som vinder af ranglisten 2023 og LETAS chefen Ana Larraneta – Foto: LET Access Series

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk